Thello.Fina glada posetiva Thello. Saknar din glädje till allting. Snart kommer du igång igen. jag vet att du saknar det.
Vi fick faktiskt ett väldigt förtroende till varandra. Efter bara tre veckor kom han travande till mig i hagen.

Brutet knä.. eller nått

Min pojkvän har brutit mitt knä känns det som. Kärleksfull kille. Jaojao.
Juat nu känner jag bara för att lägga mig ner och typ dö för jag är extremt trött men känner inte alls för att sova. Kan ju stolt berätta att jag har fått B (vilket motsvarar typ VG+) på både Spanska ocj Geografi provet. Känner migm riktigt riktigt stolt. jag har lite ångest över att vi inte har satt igång Thello alls. Men de har inget lysa ooch det ÄR MÖRKT när jag kommer hem. Vill verkligen göra det men vi får se hur det blir eller om vi väntar tills i vår.. Men är riktigt peppad på att åka och löshoppa honom. Inte för att han kommer ha någon kanonteknik men LB tror jag han fixar. Faktiskt.
Gate har ju ställts av och det tror jag är bra för både mig och honom. Dock så höll han ju på att skrämma livet på mig igår när vi tog in honom från hagen på kvällen. Han haötade rätt grovt på ena frambenet precis när vi kom in i stallet. men sedan efter några steg så var det borta igen.
Tönt börjar halta av att gå på grus. Men det försvann direkt och han visade ingenting så det var ingenting. Ska börja fixa lite med att lägga upp år-för-år bilder nu men får se hur länge jag orkar hålla på.


bildidén är helt tagen av min älskade vän Amelia Degerman säg till om jag ska ta bort den. ;*


Its just sick. But I think i Really Really love you.

Du är mitt syre. <3

Ibland känns det som att jag visar för dåligt hur mycket dem jag älskar verkligen betyder för mig. Det är dem som får mig att orka med allting. Orka gå till skolan. Jag kan prata med er om allt. Ni gör mig så otroligt lycklig. Jag kan inte förstå att jag har kunnat få så uinderbara människor i min närhet.
Familj, Vänner, Pojkvän, Gate. Alla mina nära.
Jag älskar er. Alltid. ♥