Hästloppis

I eftermiddag/kväll ska jag åka iväg till Tryggestad där det är hästloppis. Jag ska sitta vid ett bord och sälja saker. Det kommer även vara ponnyridning mm.
Så bor ni i närheten av borgholm kan ni ju åka dit. :)
Jag tror iallafall att det kommer bli jätte mysigt.

Dressyrträning Lena 1/11-11

Idag hade vi bestämt att vi skulle tömköra. Egentligen var det hon jag red med som föreslog det och då var jag ju såklart med på det men sen kunde inte hon komma av någon anledning sådå blev jag ensam vilket nog var bra.
Började inte särskilt bra, Gate fick av någon anledning panik när mamma kom mot honom med tömmarna av någon anledning? Lixom Gate är van vid longering och har även blivit tömkörd så det var inget ovanligt för honom men det var någonting som fick honom att få tital panik så han kastade sig framåt och ställde sig på bakbenen och typ hoppade framåt samtidigt två gånger.
Efter det var han otroligt spänd så jag fick longera honom först. Där kom Lena snabbt fram till att Gate är väldigt ostadig i vänstergaloppen.
Vi hade även glömt inspänningstyglarna hemma så det var kanske inte jätte bra.
Gate var väldigt spänd i början så mamma gick bredvid medans jag tömkörde honom men sedan så blev han riktigt avslappnad och gick helt kalas. Gick även själv med honom. Skrittade och travade bara.
Lena sa att jag verligen förstod vad det handlade om och att jag hade verkligen 'hittat det'
Det här är verkligen något jag ska fortsätta med då jag tyckte att det var en häftig känsla.
Det är dock synd att Lena själv inte är kapabel till att tömköra själv för det hade hjälp väldigt mycjet. :)