Springa?

Nu har jag bestämt mig, jag ska börja springa. Nu rider jag ju inte särskilt aktivt och även om man inte direkt får någon jätte kondis eller så av det så håller man ju faktiskt igång.. 
Nu är inte tanken med att jag ska börja springa att jag vill gå ner eller något sådant, jag vill helt enkelt bara få bätte kondition och känna mig hälsosam. Jag gillar faktiskt att springa också, när man har någorlunda kondis och kan springa långt med hög peppande musik i öronen, det är riktigt härligt!
Dessutom är känslan när man kommer in helt underbar, man känner sig stolt över sig själv och kan då njuta av en lång härlig dusch.
 
Springer nu? Eller tränar ni på något annat sätt? Tell me!
 

Regn regn regn

Just nu så ösregnar det här och det är otroligt deprimerande. Fast lite mysigt är det ändå. Efter skolan idag följde Ellen med mig hem och vi gjorde typ ingenting. Vi gick ut med Gate och jag satt på honom för första gången på över en månad, alltid en upplevelse. Jsg hoppas på att hitta någon D-ponny eller något som jag kan låna nu under tiden som Gate är skadad, får ju panik av att inte rida! 
 
kyss

Något som var lite roligt

Var att vetrinären vi var hos har sitt ställe i Bromölla heter det, detta är även samma ställe som vi köpte Gate på för nästan 5 år sedan. Så när vi klev ur bilen igår så möttes vi av Åse, hon som ögde Gate förut som jag inte träffat på 4 år. Jätte trevligt att få träffa henne och hon tyckte nog det var roligt att få träffa Gate igen. Tråkigt att det var under så tråkiga omständigheter bara.