Kläder!!!

Åh!! Har en sån otrolig lust att handla kläder just nu! Hittar ju så otroligt mycket snyggt hela tiden och jag vill bara ha, ha och HA! Massa kläder i massor av olika färger! Men har bestämt mig för att jag inte ska handla någonting innan Götebord Horseshow vilket kommer bli en plåga!


åhh, nostalgi!

hade tänkt gå och lägga mig lite över 9 för att kunna somna fort men istället blev jag sittandes här med massa kläder

Photoshop..?

Något jag aldrig någonsin kommer första är detta med photoshop, jag menar VAD är meningen men att lägga upp en bild på sig  som lixom inte ens är dig själv? Då förstår jag inte ens hur man kan gå ut på stan. För är man så onöjd med sin kropp så att man måste redigera den innan man lägger ut den på nätet hur kan man då gå ut på stan där det inte fins någon redigerings knapp? Tjejer som förstorar brösten eller tunnar av midjan. Eller killar som pumpar upp armarna och magen för att se mer musklade ut. Vad är poängen? I 90% av fallen så ser alla att photoshop ligger bakom det och då blir det ju bara pinsamt.. eller har jag fel? Det är ju samma sak som att plastikoperera sig. Detta gör mig bara äcklad.
Ibland kan jag skämmas över hur jag ser ut men det är ändå jag, och jag skulle aldrig få för mig att gå in och ändra på mitt midjemått eller bröststorlek i photoshop. Det här är min kropp och det är så den ser ut.

Peace.

Nybro Ridklubb 29/1-12

LC+5 - Fick en otroligt hög press på mig til denna klassen, ändå är jag inte den som sätter så hög press på mig själv. Jag blir nervös får inte press. Iallafall gick jag in där. Rundan var lite halvdan, Gate var jätte pigg och så men allting blev ryckigt och lite flängigt. På näst sista i grunden gör jag värsta missen. Kanske 2/3 galoppsprång innan hindret sliter jag av någon anledning tag i Gate som slänger up med huvudet och blir helt ofokuserad på hindret och river. Höll på att skrika något riktigt fult ord rakt ut efter det. Att känna att jag sumpade skiten, att jag sumpade att komma till omhoppning och fightas om placering. Var så otroligt arg på mig själv när jag kom ut från banan så att tårarna rann.

Men efter att få höra ett par riktigt peppande ord av en otroligt peppenade människa så skakade jag av mig det. Skitsamma lixom. Glöm den där rivningen och koncentrera dig på nästa klass istället som faktiskt var den som betydde någonting.

LB - Hade taggat upp ordentligt till den här klassen, nu skulle jag inte misslyckas! Gate kändes sådär på framhoppningen. På räcket var han superfin men på oxern fick vi inte riktigt till det. 
Inne på banan var gate så jäkla laddad. Och jag red en perfekt runda! Hade det perfekt tempot genom hela banan och avståndet satt på varenda hinder! Känns riktigt gutt att vi har tillbaka det självförotendet innan kraschen i somras. Om inte ännu bättre! :D Nolla iallafall och vidare till omhoppning. De höjer upp lite och jag går in på banan lite orolig över att Gate inte ska orka riktigt. Me vad kan man säga? Det bara smällde till och han hoppade alla hinder klockrent och i svängarna smattrade det till lite och han svängde. En 3 plats räckte detta till då jag inte tog de allra snävaste svängerna men kände mer att en bra runda skulle kännas bättre.

ÄR så otroligt nöjd över LBn, så otroligt bra rundor alltså! Gate skötte sig exemplariskt från början till slut och att piloten gjorde en miss i första klassen är ingenting han kan hjälpa. Kan inte säga annat än en bättre start på året kunde jag inte få. För den där missen jag gjorde fick mig att riktigt tänka till. 
Jag slka då fan inte göra så ingen! ;)


Lundegård 2010