Snö?!

Vart kom det här vädret ifrån? Bara någon plusgrad, blåser storm och lite snö i luften?! Nä det här är inte okej någonstans. Har varit ute och ridit Gate i detta äckel väder och det var kallt kan jag säga er. Gick inte göra något riktigt seriöst av ridpasset men gjorde en hel del övergångar bara för att han skulle lyssna på mig hela tiden.
Kan berätta att han gick otroligt mycket bättre igår då han var så himla fin!
Ikväll kommer jag antagligen åka till Borgholm till min älskling och följer han mina planer sticker vi och bowlar. Men det får vi se! Imorgon kommer kanske jag och Amelia gå till kyrkan och sen går vi kanske till badhuset och simmar med Bella. Inte mycket är bestämt märker ni kanske ;)
Bara för att det är sånt äckel väder bjuder jag på en riktigt mysig julbild :)

Never let someone break me down

Om det är någonting som jag aldrig skulle tillåta en person göra är att bryta ner mig, låta en person trampa ner mig utan att göra någonting. Just nu känner jag mig så stark i mig själv och som person och känner bara "I'm kick'n you're ass" Är det någon eller någonting som gör mig arg eller ledsen sätter jag stopp för det direkt. Jag försöker först lugnt berätta för personen vad jag tycker och om det inte blir någon förändring blir jag arg, jag är inte så kul att ha och göra med när jag är arg kan jag säga. Dock har jag svårt att bryta kontakt med människor, därför blir det enkelt att det blir en relation (relation behöver inte betyda love) med mycket konflikter osv. Men
jag låter ändå inte denna personen trampa på mig.  En nära vän till mig sa en gång någonting som jag hela tiden bär med mig och tycker att orden är så rätta.
Hellre bryta upp en gång för alla och känna den riktiga smärtan ett par dagar som sedan går över än att gång på gång bli illa behandlad och må dåligt varenda dag.
Inte helt ordagrant dådå.

Jag låter dig inte trampa ner mig,
hur gärna du än vill se mig ligga och gråta på marken
håller jag mig uppe, rak i ryggen.
Alltid.