Ja jag lever

Men jag pluggar samhällskunskap och det är 103959794 sidor man måste läsa + 193949 frågor till det som man ska lära sig. Men vi hörs väl imorgon istället? Kanske slänger in ett inägg senare, usch. Kommer jag få någon sömn denna kväll tro?
Förövrigt gick det skitbra på träningen! Allting satt klockrent och vi gick hem med Mats ord:
Ni är i topptrim nu
Och det är vi verkligen!
nej jag har inte borstat håret efter duschen, vadådå?

träning

Påväg till träning tillsammans med min lilla ponny. Är riktigt hoppsugen efter nästan två veckors hoppvila så det ska bli kul och hoppas även Gate tycker det! När jag kommer hem måste jag plugga till samhällskunskapprovet vi har imorgon och det är inte lite ska ni veta. Bara ta sig i kragen och göra det helt enkelett. Det var allt för nu. Pussochhej

Jag har aldrig varit med om något värre.

Var på sjukhuset idag och kollade upp mitt knä. Fanns inte så mycket att göra än att vänta. Har tydligen blivit någon sorts ärrbildning. Antagligen har jag fortfarande lite vätska kvar därav svullnaden. Tog även spruta mot livmoderhals cancer och känner av det i armen. Gjorde inte så ont just när jag gjorde det men nu är jag stel och det värker ganska rejält. Har en lite jobbig vecka känner jag men det är sånt som löser sig.
Vill istället skicka styrkekramar till Amelia, you´ll fix it!
Nu ska jag krypa ner med min underbara bok Revolt.
Kyss så länge