90 års kalas @skåne

Igår runt klockan tio styrde vi bilen mot Skåne och var framme runt klockan 3, då var det bara att snabbt göra sig iordning och sen begav vi oss in till Ystad där vi mötte upp tjocka släkten och vi åt tillsammans på en jätte fin resturang och hade trevligt med kusiner. 
Idag blir det att vi åker in till Ystad en sväng och sen skulle jag och Linnea få kläder av vår kusin (!!) Gratis kläder tackar man ju aldrig nej till.
 

Sista körningen avklarad

Idag åkte jag iväg till Kalmar och körde den sista mopedlektionen. Det gick jätte bra och jag ska göra uppskrivning på måndag, känns förjävla gutt om jag klarar det så att jag har det under höstlovet! 
Nu ska jag hoppa in i duschen sen så kanske vi hörs senare
 
 
har fått skolfotot nu också, helt okej var det om man bortser från den där jävla finnen

Ingen ridning - ingen insperation

 
Som ni vet så rider jag ingenting för tillfället, eller jag skrittar ju Gate men det kan man knappt kalla ridning. Inte vill ni väl läsa "idag har jag skrittat Gate, det gick bra han var pigg och glad" dag ut och dag in? 
Det skulle inte jag vilja, inte heller är det särskilt intressant att se 100 skrittbilder. 
Då denna bloggen är 50 procent om mig och Gate sjunker ju tyvärr kreativiteten när jag inte rider, mindre bilder och mindre inlägg som ni kanske märker. Ska försöka rusta upp bloggen lite men hittar inte riktigt "det"
 
Men ni kan få lite iblder min syster klickade på mig och Gate i helgen, tyvärr fick jag inte alls till kvaliten på dem
.


 
 ja......... han kunde ju ha varit vackrare