Min drömhäst

Min absoluta drömhäst har jag en helt klar bild på näthinnan av. Den har växt fram lite under tiden men just nu känner jag att jag har så otroligt höga krav på min framtida häst men jag kommer hitta den, jag kommer verkligen hitta min häst. 
 

Min drömhäst ska vara mellan 160-165cm hög i manken av den smäckra typen. Den ska ha långa ben och kort i kroppen, ganska kort hals och kort över ryggen. Men den ska vara storgalopperad men lättreglerbar.
Färgen spelar inte direkt någon stor roll, men jag har dock alltid velat ha en svart häst, en svart med strimbläs pch strumpor. Men jag är inte alls någon som går på färgen, dock är jag även en lover för isabell men det är ju inte så vanligt på storhästar direkt. 
 
Temperamentet ska vara lite ponnnystuk, ganska pigg, snudden på het men ändå kontrollerbar. Den ska vara posetiv och glad och inte tjura ihop för ofta. Den ska vara väldigt mjuk i munnen och vara väldigt känslig för hjälperna. Den ska vara posetiv inför att lära sig nya saker och vara pigg och vaken.
 
Jag vet att det är näst intill pmöjligt att hitta en häst som är exakt efter de här kraven men den ska iallafall komma så nära som möjligt.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: