Therese checkar in

För första gången på flera år känns det som, inte riktigt sant visserligen men kan inte säga att bloggandet har varit godkänt direkt men jag har inte alls lusten att vara den här "blogga varje dag"-bloggaren längre, har kanske aldrig varit och kanske därför den varit så tråkig? Så numera kommer jag gå in här och skriva om jag verkligen har någonting att skriva. 
 
Annars då?
Har börjat gymnasiet och det har väl varit både som jag trodde och inte trodde, samtidigt som det är minst så mycket plugg som jag förväntade mig men samtidigt så lever inte alls Stagg upp till ryktet att vara en "snobbskola" vilket inte är något negativt dock. Jag och min fina pojkvän Filip har det hur bra som helst. Känns så rätt med honom, aldrig träffat någon som jag verkligen känner vill mig mitt allra bästa.
 
Vänfronten är heller ingenting att klaga på men samtidigt som jag skrev den meningen så stack det till lite i hjärtat, finns så många jag saknar från högstadiet, några har flyttat, några går på annan skola och några har jag bara tappar kontakten med vilket gör väldigt ont. Någonting måste göras känner jag och det är snabbt. Nu lät det är kanske otroligt deprimerande och självklart är inte fallet så, hela tjejgänget samlades för bara någon månad sedan och hade finmiddag hos Amelia. Har nog aldrig varit med om att människor pratat så mycket nonstop så länge, vi hade mycket att ta igen kan man säga. 
bästa gänget
 
Känns som att jag har så mycket att skriva om skolan, vännerna, Filip och inte minst hästarna där finns det SÅ mycket att berätta men jag måste lägga detta åt sidan och hoppa in i duschen och sedan plugga resten av det som finns kvar av den här kvällen. Jag hoppas att blogglusten kommer finnas kvar imorgon för isåfall så hörst vi då! 
 
felvända mobilbilder men vad gör väl det? 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: