Tävling Kalmar Hästsportklubb Div.2 tredje omgången

Tävling idag :D :D
Fast det gick väll sissodär xD
Div.2 omgång 3 Kalmar Hästsportklubb

LC: Kändes super på framhoppningen. Förutom då att det var näst intill rodeo. Han är ju nyklippt och har inte ridit honom med sporrar så han var lite mockig och sånt xD. Inne på banan kändes han fin. Dom 3 första hindrerna var det lite vingligt. Så mellan 2an och 3an blev det jätte vinglit så ficket pet på 3an. Kändes jätte bra annars.

Kom med i 3 laget bara för att jag inte startade LC+5 även  om det gick MYCKET bättre för ig än för många andra.
 grunden:

Ölands RF lag 1

Felicia Axelsson 0 fel
Saga Polteg ute
Alice ? 4 fel
Kajsa Hillbom ?


Ölands RF lag 2

Ellen Persson 4 fel
Elin Kraaijenbrink ute
Emma Kraaijenbrink 0 fel
Jennifer Alvhäll Lindahl 4fel

Ölands RF lag 3

Therese Augustinsson ute
Stina Persson ute
Ida Eneman 4 fel
Alice Notini ute

Lagklass LC+5: Kändes bra på framhoppningen tills sista gången jag skulle hoppa oxern då jag kom helt fel och han tänkte hoppa men ändrade sig och fick ett stopp så jag flög i backen. Men inte så farligt så blev att kynda sig som sjutton ^^. Självförtroendet sjönk väll lite och det blev inte bättre av att typ alla i klassen innan vägrade ut sig och sånt :/
Inne på banan gick det SUPER fram till hinder 5 då han kom alldeles för nära på en oxer så blev fyrkantigt hopp och där sjönk självförtroendet. Sen var det ett SKITTITTIGT hinder som jätte många stannade på. Fick ett stopp där men fick över honom sen. Sen på hinder åtta kom jag alldeles för nära så han vågade inte riktgit hoppa men han tänkte det först.
Så blev ett brak och jag flög in mellan oxern då och fick en bom på armen.
Fick ligga där några minuter för dom var tvungna att kolla så den inte var bruten men det var den inte. TUR.
Inget lag kom vidare till omhoppning men en 4plats för lag 2 räckte till en 3plats i hela allsvenskan så det blir en final i Vetlanda för vår del :D
Inte en så jätte lyckad dag för någons del.
Sammanlagt ramlade ÖRFarna av 10 gånger av 12 ryttare. Fatta det asså xD

Inget lag till omhoppning men en 4 placering för lag 2 ledde till en 3placering i hela allsvenskan så det blir Vetlanda final nästa !!!!!!!:D ÖRF ÄGER!!!!!!!!!