2011 - på gott och ont

2011 har hänt precis allt möjligt. Började på allra bästa möjliga sätt att jag blev tillsammans med världens finaste kille. Han har hjälpt mig på så otroligt många sätt. Lyssnar alltid på mig när jag behöver prata om mina tjejproblem och har alltid en famn att gråta i. Jag älskar dig så otroligt mycket mitt fina hjärta. ♥


Mitt och Gates tävlingsår började helt super! Vi blev säkrare på LB och fick lite placeringar på endel tävlingar.
Ölandshoppet kom, underbart väder. Mitt och gates första meeting. Ett ner i varje LB och lite bevikelse men samtidigt nöjd. Skulle hoppa LA, det som jag aldrig aldrig någonsin kunde föreställa mig att jag skulle hoppa för några år sen i mina vildaste fantasier. Nu stog jag plötsligt i Collecting ring och väntade på att få gå in. VAr faktiskt inte så nervös jag trodde jag skulle va. Gick in på banan med tanken. Nu fan klarar vi det här! Rider över startlinjen och hoppar första hindret perfekt självförtroendet växeroch resten av banan rider jag som jag aldrig ridit. Vi nollar! Tårarna rann när jag kom ut. Vi hade klarat det! Vi hade hoppat LA! Åker till Börjes Cup. Som jag sett fram emot hela sommaren. De två LBerna kommer jag runt med 4/0-0 fel. LAn, var nog mer nervös nu än till den i Lundegård. Sätter igång, inte medd riktigt samma bestämdhet. Får ett ner, skitsamma. Kommer till nästsista hindret. Kombination maxad oxer x100 in. Gate står emot, kommer in i botten Gate hoppar! Jag kommer i obalans och tar tag i honom för att han ska gå på två men han får för sig att gå på ett. Får bommen mellan frambenen och båda två flyger i marken och även mitt självförtroende flyger all världens väg. 
Men vi kämpar oss tillbaka med hjälp av mina underbara tränare. Vinner en LC+5! Kommer tillbaka till LB och LB+5 och NU är det som vanligt igen. Nästa år ska vi hoppa LA, vi ska nolla LA och kvala MSV!

Jag red in en söt ponny vid namn Thello och lärde känna honom och provred några hästar.

Sen så har året också inneburit nya vänner, och jag har lärt känna mina nya vänner ännu mer. Galna kvällar blandade med mysiga filmkvällar. Jag har gjort saker jag ångrat och saker jag är stolt över. 
Jag har funnits där för mina och andra och försökt få mig själv att må bra. 
 
Nästa år ska jag bli ännu bättre, jag ska tillbringa ännu mer med kompisar, samtidigt som jag fortsätter satsa lika flitigt som jag gjort detta året på Gate. Jag ska tänka mer på konsekvenserna innan jag gör något och ibland vara lite mindre ful i munnen. Jag ska försöka träna liite mer. Fortsätta satsa på skolan och inte tappa någonting utan höjas så att jag kommer in dit jag vill. Vilket jag än så länge inte vet.

2011 - Ett bra år, 2012 - Ett mycket bättre år!