Dagen efter julafton

Tänk att det här inlägget skulle publicerats den 25 istället, den blev nämligen aldrig iväg skickad då
 
 
 
Nu känner jag mig lite tom.. precis som alltid efter Julafton varje år. Nu är det hela trehundrasextiofem dagar tills nästa gång. Dock ska vi ha en liten mini-julafton med våra kusiner som kommer ner till nästa helg så det blir säkert jätte mysigt. 
Personligen är jag väldigt nöjd över mina julappar, jag är absolut inte den som får saker för flera tusen på julafton. Så funkar det inte ur våran familj, med jag får saker jag har önskat mig och framförallt får jag spendera den med mina nära och kära. Precis som det ska vara. 
Hag har fått parfym, presentkort, locktång, klocka, ridbyxor och lite sånt smått och gott. Imorgon åker jag och mamma tillsammans med två vänner ner till Skåne på ännu ett hästrelaterat äventyr. Snön är påväg bort och jag kan nog snart sätta igång och skritta min överladdade ponny igen. Kan det bli bättre? Antagligen inte.
Dessutom har jag bestämt mig för att nu i mellandagarna bege mig till Kalmar och göra av med pengar på mellandagsrean. Shoppa är ju bland det bästa som finns, right?
Ikväll ska vi till farmor och käka ännu mer julmat. Sen kanske min fina pojke kommer en stund ikväll. 
 
Vad kan jag säga? Livet ser ut att faktiskt kunna reda ut sig riktigt riktigt bra. 2013, come at me.